Donează!

Ajuta-ne in sustinerea activitatilor noastre! Tu ne poti ajuta in formarea unor echipe de profesionisti, atat pentru activitatea de Terapie Asistata de Animale, cat si pentru activitatea de Cautare si Salvare!

Cont social: RO79 RZBR 0000 0600 1317 2929

Contul echipei de Cautare si Salvare (Search and Rescue): RO05 INGB 0000 9999 0647 9936

Contul echipei de Terapie si Activitati Asistate de Animale: RO67 RZBR 0000 0600 1318 4882

Donează online prin Pago

Susține clubul câinilor utilitari
Clubul Câinilor Utilitari este una dintre cele 15 organizații din echipa Donează cu Pago. Împreună ne dorim să transformăm procesul de donație într-unul simplu, sigur și transparent.
Rapid
ADAUGI DATELE DE PLATĂ DOAR O DATĂ
Necomisionat
Donația merge în totalitate către cauză
Transparent
Știi ce se întâmplă cu banii tăi

Redirecționează 3.5% din impozitul pe venit!

Ajută-ne să facem bine în numele tău!

De ce să donezi 3.5% din impozit?

Formularul 230 este o metodă  simplă prin care poți redirecționa până la 3,5% din impozitul anual  pe venit. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului ales de tine.

Clubul Câinilor Utilitari se bazează pe ajutorul comunității și are nevoie de tine pentru a-și putea  continua activitatea.

Cine poate completa formularul?

Dacă ești persoană fizică, salariată, completează formularul și distribuie  3,5% din impozitul pe venit către Clubul Câinilor Utilitari care va utiliza fondurile în folosul comunității.

 Suntem mai puternici împreună și ne poți ajuta mai mult dacă îți convingi rudele și prietenii să  ni se alăture. Strânge cât mai multe formulare completate și trimite-le la sediul nostru, iar noi ne vom ocupă de depunerea lor.

La ce va ajuta contribuția ta?

Fie că vorbim despre pregătirea câinilor de intervenție în caz de cutremur sau a câinilor de  terapie asistată de animale, CCU se bazează pe ajutorul tău pentru a aduce schimbări în comunitate.

Contribuția ta contează pentru noi și ne ajută să  pregătim câini pentru situații speciale prin intermediul următoarelor proiecte:

  • Căutare și Salvare – program de pregătire a voluntarilor cu câini de intervenție în caz de cutremur sau dispariții
  • Terapie și Activități Asistate de Animale – program de pregătire și intervenție a voluntarilor cu câini de terapie pentru copii sau persoane aflate în dificultate
  • Școală lui Codruț – program de dresaj gratuit pentru persoanele care adopta un câine fără stăpân
  • Romanian Prison Dogs Program –  program de reabilitare a câinilor fără stăpân și a rezidenților din Penitenciarul Jilava

Cum completezi formularul?

Cum depui formularului 230?

  • Îl poți depune personal la unitatea ANAF de care aparții, conform adresei din bulletin
  • Îl poți trimite prin poștă, cu scrisoare recomandată către unitatea ANAF de care aparții
  • Ne putem ocupă noi de depunerea lui. Ne poți trimite formularul în original prin poștă sau curier  până pe 21 mai, la adresa Intrarea Maratonului nr. 2, Bl. 6, Sc. 5, Ap. 67, Sector 6, București.

Mulțumim pentru implicare!