Donează 3.5% din impozitul pe venit

Poți completa formularul 230 aici: https://formular230.ro/asociatia-clubul-cainilor-utilitari

Ca în fiecare an, ne bazăm pe sprijinul tău pentru a putea continua proiectele începute, pentru a face altele noi și pentru a aduce schimbări în comunitate.

Completarea formularului 230 este o metodă simplă prin care ne poți ajuta, redirecționând până la 3,5% din impozitul anual pe venit.

Asociatia Clubul Câinilor Utilitari oferă sprijin persoanelor aflate în dificultate și formează câini utilitari pentru Terapie Si Activitati Asistate De Animale Bucuresti și pentru Caini de Salvare C.C.U

Din 2010, dezvoltăm proiecte sociale bazate pe educație și bunăstarea animalelor. Prin proiectele sociale, oferim sprijin familiilor care au copii cu nevoi speciale; prin activitățile asistate de animale, alinăm singuratatea persoanelor vârstnice sau facem vizite în școli și grădinițe. Pregătim câini de intervenție în caz de cutremur sau dispariții în mediul natural si ajutăm la reabilitarea câinilor și rezidenților din Penitenciarul Jilava prin proiectul Romanian Prison Dogs Program.

Dacă ești persoană fizică, salariată, completează formularul si ajută-ne să facem bine în numele tău! Clubul Câinilor Utilitari va utiliza fondurile în folosul comunității.

Suntem mai puternici împreună și ne poți ajuta mai mult dacă le povestești rudelor și prietenilor despre misiunea noastră. Formularele pot fi depuse online aici: https://formular230.ro/asociatia-clubul-cainilor-utilitari

Multumim pentru implicare!