Școala lui Codruț

Adoptia unui caine este un pas important, de apreciat, de felicitat si de sustinut, fiind rezolvarea ideala pentru aceste animale ale strazii. Si pentru ca adoptia este doar inceputul, un pas important in integrarea acestor catei este educarea lor. Pentru ca inteleg importanta acestui lucru, instructorii Clubului Cainilor Utilitari isi ofera gratuit serviciile, cunostintele si timpul liber pentru a-i ajuta pe cei care au avut curajul si bunavointa sa ofere acestor caini siguranta unei familii.

In fiecare saptamana, pe terenul CCU din Parcul Crangasi, instructorii nostri vor fi pe teren si vor sustine cursuri gratuite de dresaj pentru cainii adoptati prin proiectul Scoala lui Codrut. Este felul nostru de a sprijini si de-a ne arata recunostinta fata de cei care se implica in acest fel in rezolvarea problemei cainilor maidanezi.

Cine a fost Codrut?

Codrut a fost cainele nimanui, un caine fara rasa, traind pe strazi. Apoi, si-a gasit omul lui si a devenit caine utilitar. Codrut cel fara de rasa a inspirat intreaga idee si initiativa a cursului de dresaj gratuit pentru cainii adoptati si a demonstrat in nenumarate cazuri ca un ”maidanez” poate fi un caine de valoare. In iunie 2006, a promovat primul examen de obedienta din Romania, iar in octombrie 2006 a obtinut titlul de „Invingator la cautare si salvare“ la Campionatul National de Dresaj Canin, categoria „Cautare in daramaturi“, treapta A. In februarie 2007, a promovat primul examen de caini de avalansa din Romania.

Cui se adreseaza acest curs?

Cursul de dresaj gratuit pentru cainii adoptati se adreseasa cainilor adoptati si oamenilor lor, pentru invatarea tehnicilor de baza de disciplina si socializare.

Cum puteti participa?

Clubul Cainilor Utilitari organizeaza grupe de dresaj gratuite pe o perioada de aproximativ 2 luni (insumand 8 sedinte de cate 1 ora), timp in care veti afla cum sa construiti o relatie bazata pe incredere cu cainele dumneavoastra. Folosindu-ne de recompense delicioase, vom invata cum sa ajutam cainele sa se integreze mai usor in viata de familie si in societate.

Pentru inscrieri va rugam sa ne contactati la numarul 0762.467.303 sau pe info@caini-utilitari.ro.