PetExpo 2014

 

A fost desemnata Mascota PetExpo 2014

A fost desemnata MascotaPetExpo 2014

Jazzy este marele castigator al concursului “Vrei sa iti faci animalutul vedeta” desfasurat in reteaua sociala Facebook, unde 150 de animalute ne-au incantat cu frumusetea lor. Ea a primit 4 760 de Like-uri si va fi mascota noastra in acest an. Va fi prezenta pe site-ul www.petexpo.ro, pe bannerul urias de la Romexpo, pe paginile de Facebook si pe coperta catalogului, astfel ca va deveni o vedeta cunoscuta de toti iubitorii de animale. De asemenea, va primi mancarea pe 3 luni oferita de Hill`s si nu in ultimul rand o sedinta foto profesionista oferita de Pet Star Foto. Jazzy este o femela Vizsla maghiara ce in august face 2 ani. “Parintii” ei o descriu ca fiind foarte iubitoare si lipicioasa si chiar un bun aparator, fiind ocazional paznic in drumetiile pe munte la care se dovedeste a fi foarte dibace.

Urmatorul loc, cu 808 Like-uri, este ocupat de Carla, un bichon frise de  4 ani  care tocmai a devenit mama a 5 puisori. Ea va primi mancarea pe 2 luni oferita de Hill`s, mancare ce ii va prinde bine din moment ce familia s-a marit considerabil.

Locul 3 pe podium este ocupat de Elliot cu 635 Like-uri, un Beagle de 5 ani ce este descris de parintii lui ca fiind un mancacios, jucaus si plimbaret. El va primi mancare pe 1 luna oferita de Hill`s.

Fa-i o mare bucurie si adu-l in paradisul animalelor PetExpo, in perioada 16 – 18 Mai la Romexpo, pavilion C6. Aici vei gasi cea mai mare aglomerare de produse si servicii pentru ingrijirea lui, consultanta si multe evenimente distractive dedicate animalelor: jocuri, concursuri, prezentari si demonstratii de dresaj,  precum si o platforma de intalniri si de socializare in care pot intra in contact cu persoane care impartasesc acelasi hobby sau acelasi domeniu profesional.

www.petexpo.ro

https://www.facebook.com/petexpo.ro

Citeste mai mult…