PUIA

Persoane de contact:
Luciana Mihaela Conțu: 0721 682435
Cristian Anghel: 0726 417373

Este intruchiparea povestii clasice a cainelui abandonat. Dintre puii unei cateluse, ea a fost singura care a supravietuit otravirii dupa ce cineva le-a decis in acest fel soarta. Norocul a facut ca atunci sa fie gasita de colegul nostru Cristi, care a luat-o acasa si a ingrijit-o. Puia si-a revenit in urma tratamentului si pe masura ce a crescut, a devenit o catelusa de incredere in curte, parca dorind sa isi rasplateasca intr-un fel salvatorul. Merita sa aiba un stapan doar pentru ea pentru ca este un catel devotat si util in orice gospodarie.

 

Daca va plac cateii nostri dar totusi nu aveti timpul sau spatiul pentru a-i adopta, va puteti gandi la varianta de a fi un parinte la distanta pentru unul din ei. Iata ce puteti face:

Clemson-Tiger-Pawputeti platiti o suma lunara care va acoperi mancarea si vaccinul anual pentru unul dintre cateii nostri;

Clemson-Tiger-Pawputeti cumpara un sac de 15 kg de hrana uscata pentru catelul dumneavoastra, pe care il putem ridica noi din orice punct al Bucurestiului.