LAICA

Multumim pentru sprijinul oferit Laicai, doamnelor Emilia Stancu – 100 lei si Mitroi Beatrice Victoria – 50 lei.

Persoane de contact:
Luciana Mihaela Conțu: 0721 682435
Cristian Anghel: 0726 417373

Cea mai timida catelusa din lume. Delicata si cuminte, n-ar supara pe nimeni si se fereste de oamenii noi ca o fecioara. Prea timida sa fie caine utilitar, este un caine de companie minunat. Ii plac copiii si oamenii linistiti, se fereste tacuta din fata celor mai agitati. Isi doreste foarte mult sa fie adoptata de o familie in care sa aiba si ea parte de mai multa atentie si mangaiere, pentru ca in fata atator catei bagaciosi si galagiosi cu care convietuieste, ea prefera sa se retraga cuminte si sa priveasca lung si tacut cum ceilalti fura toata atentia.

Daca va plac cateii nostri dar totusi nu aveti timpul sau spatiul pentru a-i adopta, va puteti gandi la varianta de a fi un parinte la distanta pentru unul din ei. Iata ce puteti face:

Clemson-Tiger-Pawputeti platiti o suma lunara care va acoperi mancarea si vaccinul anual pentru unul dintre cateii nostri;

Clemson-Tiger-Pawputeti cumpara un sac de 15 kg de hrana uscata pentru catelul dumneavoastra, pe care il putem ridica noi din orice punct al Bucurestiului.