Donatii

Ne poti ajuta sa sustinem activitati precum Terapia Asistata de Animale si cea de Cautare si Salvare, directionand 2% din impozitul anual

codrut

Pasul 1: Descarca formularul necesar: Declaratia 230
Pasul 2: Completeaza-l cu datele tale (pe formular, punctul I roman) dupa cum urmeaza:
– adresa – se completeaza adresa din buletin. Daca ai domiciliu flotant, se trece acesta.
– cod numeric personal/numar de identificare fiscala – se înscrie codul numeric personal din cartea de identitate, respectiv din buletinul de identitate al fiecarui contribuabil sau numarul de identificare fiscal, atribuit de catre Ministerul Finantelor Publice, cu ocazia înregistrarii fiscale, dupa caz.
– suma – se completeaza cu suma solicitata de contribuabil a fi virata în contul entitaii nonprofit.În situatia în care contribuabilul nu cunoaste suma care poate fi virata, nu va completa rubrica ‘’Suma’’, caz în care organul fiscal va calcula si va vira suma admisa, conform legii.

Semneaza formularul in josul pagini, la „semnatura contribuabil”.

Formularul se completeaza în doua exemplare:
– originalul se depune la Administratia Finantelor Publice de care apartii, adica la organul fiscal în a carui raza teritoriala ai domiciliul, conform actului de identitate sau adresa unde locuiesti efectiv, în cazul în care aceasta este diferita de domiciliu;
– copia se pastreaza de catre contribuabil.

Formularul se poate depune direct la registratura organului fiscal sau se mai poate depune la oficiul postal, prin scrisoare recomandata.

Multumim pentru implicare!

Doneaza prin banca

cretu

Daca iti place ceea ce facem, ne poti sustine facand o donatie prin banca in unul din urmatoarele conturi:

Raiffeisen Bank – Agentia Rond Cosbuc
Cont Lei:
RO79 RZBR 0000 0600 1317 2929
Cont Euro:
RO40 RZBR 0000 0600 1318 4883

CIF: 27853611

Multumim pentru suport!

wasabiw

Sponsorizeaza cu 20% din impozitul pe profit

SPONSORIZARILE CATRE ONG-uri NU CRESC CHELTUIELILE SOCIETATILOR COMERCIALE.

Puteti face sponsorizari de pana la 20% din impozitul pe profit datorat Statului, in limita  a 3% din cifra de afaceri a firmei, iar impozitul se diminueaza cu suma aferenta sponsorizarii, cheltuiala fiind astfel deductibila.

Baza legala: Codul fiscal 2008-2009- Titlul II Impozitul pe profit Cap.II Calculul profitului impozabil, Art.21 Cheltuieli:
„(4) Urmatoarele cheltuieli nu sunt deductibile:
p) Cheltuielile de sponsorizare si/sau mecenat si cheltuielile privind bursele private, acordate potrivit legii; contribuabilii care efectueaza sponsorizari si/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificarile ulterioare, si ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si cei care acorda burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, daca totalul acestor cheltuieli indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:
1. este in limita a 3 la mie din cifra de afaceri;
2. nu depaseste mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat.

Pentru colectare si depunere trimite un mesaj pe adresa info@caini-utilitari.ro sau din meniul “Contact”              

Descarca contractul de sponsorizare

Multumim pentru sustinere!

Doneaza online

Proiecte de utilitate sociala care vizeaza formarea de caini utilitari pentru Terapie Asistata de Animale si Cautare si salvare, precum si proiectul educational „Cainele, prietenul meu” din scolile din Bucuresti, privind interactiunea in siguranta dintre copii si caini, au nevoie de sustinerea ta.

Multumim pentru sprijin!

Donations

2%