CV Gigica

GIGICA

Gigica

Gigica  este catelul cel mai iubit de copii si lucreaza impreuna cu Luciana.

Povestea ei a inceput in vara anului 2007, cu un apel telefonic. Vocea hotarata a unei persoane anunta ca un pui de caine este abandonat in curtea facultatii de medicina veterinara. Concluzia convorbirii telefonica a fost una foarte dura : “daca nu se adopta puiul, noi il eutanasiem…”.

Cristi a fost cel care s-a deplasat la fata locului si asa cum ne povesteste chiar el: “am gasit o catelusa cu ambele picioare pe partea stanga fracturate. Scancetele puiului indurerat m-au facut sa ma decid pe loc. Am hotarat sa fac tot ce imi sta in putere sa o ajut”. Recuperarea a fost anevoioasa.  Au urmat numeroase interventii chirurgicale; ambele picioare fracturate au avut nevoie de tije metalice, insa Gigica a luptat. Singura ei arma a fost vointa de a trai. Gigica este un exemplu pentru noi toti. A reusit! Si mai mult de atat, Gigica este acum sanatoasa si se bucura de viata in fiecare moment.

Gigica le face viata mai frumoasa copiilor cu problem fizice sau psihice, copiilor din scoli si a celor care vin sa o vada la demonstratii si evenimente.

CURRICULUM VITAE

Nume: Gigica
Varsta: 7 ani
Locul nasterii: Bucuresti
Sex: feminin
Rasa: Metis

ACTIVITATE:

2008 –  2010

2010

2011

2011- 2012

2012

2013

2014

APTITUDINI: Mare iubitoare de copii, jucausa si rabdatoare.
HOBBY : Dormitul in brate si proviziile de mancare.
ALTE OCUPATII: Reclame, seriale tv “ La Bloc “, “Las Fiebinti”.