GRASA

Persoane de contact:
Luciana Mihaela Conțu: 0721 682435
Cristian Anghel: 0726 417373

O catelusa grasuta si schioapa, iubitoare de oameni, traia umil si cuminte pe langa blocul unuia din colegii nostri. Pentru ca iubea pe toata lumea era catelul cel mai batut de vecinii cei intoleranti, cel mai tarat si chinuit de copiii cei nestiutori si catelul pe care mereu il prindeau hingherii, numai ca sa fie scos a doua zi de un vecin mai milos.

Tocmai de aceea, colegul nostru a hotarat ca ar putea incerca sa o transforme pe Grasa intr-un catel de terapie, datorita calitatii ei de nestavilit – iubirea mare fata de oameni, care pe strada ii aducea multa nefericire si suferinta.

Dupa adoptie, Grasa a raspuns extraordinar la antrenamente, iti si uitai ca are un handicap fizic datorita caruia schiopata, asa entuziasta era! Din pacate insa, munca de caine utilitar presupune foarte multi km parcursi in fiecare zi cu masina, iar lupta impotriva raului de masina si eforturile noastre de a ii face drumul cat mai confortabil au ramas fara niciun rezultat.

Iata de ce, in fiecare zi, cand cateii pleaca la antrenamente, demonstratii sau interventii, Grasa ramane la poarta, trista si cu dorinta de a fi aproape de oameni neimplinita.

Este un catel care se adapteaza usor atat la viata de apartament cat si la cea de curte. Ii place orice, cu conditia sa vina de la oameni.

Daca va plac cateii nostri dar totusi nu aveti timpul sau spatiul pentru a-i adopta, va puteti gandi la varianta de a fi un parinte la distanta pentru unul din ei. Iata ce puteti face:

Clemson-Tiger-Pawputeti platiti o suma lunara care va acoperi mancarea si vaccinul anual pentru unul dintre cateii nostri;
Clemson-Tiger-Pawputeti cumpara un sac de 15 kg de hrana uscata pentru catelul dumneavoastra, pe care il putem ridica noi din orice punct al Bucurestiului.