Misiune SAR – 15 august 2016

In data de 15 august 2016, echipele SAR CCU au participat la operatiunea de cautare si salvare a unui barbat in varsta de 83 de ani, care a disparut in urma cu trei zile din satul Vacarea, comuna Mihaesti.

Operatiunea s-a desfasurat in padurea Pucioasa si a fost condusa de dl. Comisar Ionut Campuleanu – Politia Schitu Golesti, cu sprijinul Primariei com. Mihaesti. Alaturi de echipele CCU, la cautare au participat oameni ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta local, Politia Rurala, Jandarmeria Montana Campulung, Ocolul Silvic, o echipa din Campulung formata dintr-un caine de urma si handlerul sau si numerosi localnici. CCU a participat la operatiune cu 9 oameni si 8 caini.

Cautarile s-au concentrat pe zonele cel mai des frecventate de persoana disparuta si pe locurile unde au fost gasite obiecte de imbracaminte apartinand persoanei disparute. Echipa formata din colegul nostru Vlad si Cealapa a gasit un articol de imbracaminte apartinand persoanei disparute, insa, din pacate, dupa mai multe ore de cautari, aceasta nu a fost gasita.

Echipele CCU au fost formate din voluntarii: Vlad Popescu, Andrei Maxim, Mirela Maier, Claudiu Marian, Bogdan Ionut Durla, Eugen Voicu, Alina Ceana, Romica Daniel Chintoi, Mihai Negoita si cainii Cealapa, Billy, Johnnie, Dante, Amza, Wasabi, Bruno si Tora.