MagiCAMP 2016

13592746_632934746856095_7668984431395874810_n

Echipa de Terapie și Activități Asistate de Animale București a mers si  în acest an în tabăra pentru copii cu afecțiuni oncologice MagiCAMP. Luciana, Ana, Mara, Cristina, Robin si Alex s-au deplasat în Brănești, Dâmbovița împreună cu partenerii lor – blanoșii cei magici: Mira, Happy, Gigica, Grizzly si Ida – unde au adus zambete si bucurie unor copii frumosi, curajosi si luptatori.

“Dresor pentru o zi” este atelierul cu care echipa a încântat copiii timp de o oră. Cateii au facut giumbușlucuri, au lucrat elemente de sincron și le-au arătat celor mai sinceri spectatori ai lor cum e viața alături de un câine utilitar.
La sfârșit au fost împărțite cateva amintiri: fotografii, cărți și diplome.

Despre MagiCAMP: “MagiCAMP înseamnă joacă, joacă la greu”. Acesta este motto-ul oamenilor care și-au făcut un scop în viață din a reda copilaria celor care petrec atât de mult timp în spitale. „Cancerul la copii este a doua cauză de deces la categoria de vârstă 4-15 ani din lume”, spune dr Monica Dragomir (IOB). „Pentru copil și pentru familia lui, cancerul înseamnă o schimbare radicală a stilului de viață. Prioritatea numarul 1 devine supraviețuirea, toate celelalte trec în plan secund. Copiii petrec multe ore în cabinetele medicale, fac diverse analize, lipsesc de la școală sau de la alte evenimente cu prietenii și familia. MagiCAMP încearcă să le dea puțin înapoi din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă. Joacă la greu!”

MagiCAMP.ro
Terapie si Activitati Asistate de Animale Bucuresti
Facebook: TAA/A Bucuresti