Rasa: Ciobănesc Belgian Malinois

Data Nașterii: 6/28/2018

Locul Nașterii: Cluj-Napoca

Handler: Eugen Voicu

Recompensa preferată: mâncare și jucărie

Alte informații: câine salvator atestat pentru căutarea în mediul natural și dărâmătură

Kaly provine dintr-o familie de caini de lucru si a fost aleasa de Eugen si Alina din dorinta de a avea un caine motivat, pe car esa il pregateasca pentru cautare si salvare.
Desi avea doar 3 luni, Kaly si-a inceput cariera de caine salvator imediat cum a ajuns acasa prin jocuri motivante, explorare de suprafete noi, si socializare cu oameni si caini la antrenamentele din cadrul echipei.
In timpul liber, Kaly are parte de plimbări in care isi consuma energia prin miscare, joaca si recapitularea exercițiilor de disciplina. Pe langa plimbările zilnice, ea isi continua pregatirea participand de 3 ori pe saptamana la antrenamente specifice de cautare si salvare.
Kaly a participat alaturi de Alina si Eugen la examene de disciplina TSAC si BH, a obtinut atestatul M.A.I. pentru caini de cautare in mediul natural si a promovat examene internationale IRO pentru cautare in daramatura si padure.
Au participat la tabere, exerciții naționale și internaționale organizate de autorități și alte ong-uri partenere. Alaturi de Eugen, Kaly a participat la numeroase misiuni de dispariție din jurul Bucureștiului, dar si în afara tarii, prin participarea la misiunea post-cutremur din Turcia 2023. În prezent, Kaly participă la antrenamentele săptămânale pentru a-și menține nivelul de pregătire necesar participării la misiuni.